Tule mukaan yrittäjäverkostoon

Oiva perävaunuhuolto

Hoitaa kärrysi kuntoon

Oiva huoltaa perävaunusi

Oiva Perävaunuhuolto huoltaa peräkärryt ja venetrailerit 3500kg asti jo yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla (ja määrä kasvaa koko ajan). Huollon lisäksi hoidamme peräkärryn katsastuksen puolestasi yhteistyössä katsastuskonttorien kanssa. Oiva tuntee perävaunut. Oivalla on taito ja osat.

Huoltopalvelumme tekemät työt:

Huom! Kaikki huoltoon tulevat perävaunut, venetrailerit jne. tuotava huoltoon kuormaamattomina.

Ei raskaan kaluston huoltoa. Ei autohuoltoa.

Huollon lisäksi päivitämme perävaunuusi mm:

Laadukkailla osilla perävaunusi huoltoväli pitenee ja tekee käytöstä vaivatonta. Oiva päivittää kärrysi tähän päivään!

Huolletun peräkärryn säilytys

Huollettu peräkärry on noudettava toimipaikkakohtaisen aikatauluohjeen mukaisesti.Pidempiaikaiset säilytykset ( ja säilytyshinta) on sovittava erikseen huollon kanssa.

Oiva tuntee perävaunut (lue lisää)

Emoyhtiömme Teohydraulin kautta meillä on jo 40v kokemus perävaunutarvikkeiden ja varaosien maahantuonnista ja tunnemme perävaunut ja niiden valmistajat.  Teohydraulin ylläpitämä varasto mahdollistaa laadukkaiden varaosien ja tarvikkeiden saamisen heti. Tuotemerkkeinä mm. Al-ko, Knott, Bpw, Nieper, Schlegl, Wap, Peitz, Hahn, Gkn, Gsm, Winterhoff, Steelpress, Simol, Jokon, Aspöck, Hella, Talmu, Goliath jne.

Oiva perävaunuhuollon huoltomiehet ovat perävaunujen asiantuntijoita. Tunnemme perävaunuissa käytetyt osat ja huollettavat kohteet kuin omat taskumme.

Oiva peräkärryhuolto tekee ainoastaan kevyen liikenteen (O1 ja O2) peräkärryjen huoltoja 3500kg asti. Huollamme peräkärryt, venetrailerit, autotrailerit ja kaappivaunut. Huollamme myös asuntovaunut, hevoskopit, vedettävät henkilönostimet, klapikoneet, työmaaparakit, purjelentokonevaunut,vedettävät saunat ja paljut ym. alustan komponenttien osalta sikäli kun ne mahtuvat korjaamoon ja nosturille.

Tee Oiva valinta – tuo kärrysi meille huoltoon!

Haluatko kustannusarvion? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Toimipiste: EspooJyväskylä

  Vaunun merkki/malli

  Korjaustarve

  Saat kustannusarvion 24 h sisällä arkisin

  × Sulje