Tule mukaan yrittäjäverkostoon

Oiva perävaunuhuolto

Hoitaa kärrysi kuntoon

Varaosien maahantuonti

Maahantuomme huollossa käyttämämme perävaunutarvikkeet ja varaosat itse. Sen myötä takaamme huollon asiakkaille laadukkaat varaosat ja tarvikkeet ja niiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Oivahuolto on osa Teohydraulia. Teohydrauli on v. 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden ja varaosien maahantuontiin erikoistunut Suomalainen perheyritys. Yli 3.000 nimikkeen varastosta löytyy osat vaativampaankin remonttiin ja lukuisia vaihtoehtoja esim. valojen päivittämiseksi led tekniikkaan.

Kokemus osien maahantuonnista, niiden perinpohjainen tunteminen, suorat yhteydet niiden valmistajiin ja laaja valikoima auttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen huollossa. Käyttötarpeesta riippuen voimme ehdottaa huollon asiakkaalle hänelle parhaiten soveltuvaa huolto + osapakettia.

Maahantuomiamme perävaunutarvike ja varaosamerkkejä ovat mm: AL-KO, BPW, KNOTT, NIEPER, SCHLEGL, WAP, GKN, GSM, PEITZ, HAHN, GRUMER, JOKON, ASPÖCK, HELLA, TALMU, RADEX, AJ.BA, SIM, FRISTOM, WAS, DAFA, WINTERHOFF, SIMOL, STEELPRESS, GOLIATH, HTK, DE HAAN JNE.

Haluatko kustannusarvion? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Toimipiste: EspooJyväskylä

Vaunun merkki/malli

Korjaustarve

Saat kustannusarvion 24 h sisällä arkisin

× Sulje