Tule mukaan yrittäjäverkostoon

Oiva perävaunuhuolto

Hoitaa kärrysi kuntoon

Varaosien maahantuonti

Maahantuomme huollossa käyttämämme perävaunutarvikkeet ja varaosat itse. Sen myötä takaamme huollon asiakkaille laadukkaat varaosat ja tarvikkeet ja niiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Oivahuolto-ketju on osa Teohydraulia. Teohydrauli on v. 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden ja varaosien maahantuontiin erikoistunut Suomalainen perheyritys. Yli 4.500 nimikkeen varastosta löytyy osat vaativampaankin remonttiin ja lukuisia vaihtoehtoja esim. valojen päivittämiseksi led tekniikkaan.

Kokemus osien maahantuonnista, niiden perinpohjainen tunteminen, suorat yhteydet niiden valmistajiin ja laaja valikoima auttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen huollossa. Käyttötarpeesta riippuen voimme ehdottaa huollon asiakkaalle hänelle parhaiten soveltuvaa huolto + osapakettia.

Maahantuomiamme perävaunutarvike ja varaosamerkkejä ovat mm: AL-KO, BPW, KNOTT, NIEPER, SCHLEGL, WAP, GKN, GSM, PEITZ, HAHN, GRUMER, JOKON, ASPÖCK, HELLA, TALMU, RADEX, AJ.BA, SIM, FRISTOM, WAS, DAFA, WINTERHOFF, SIMOL, STEELPRESS, GOLIATH, HTK, DE HAAN JNE.

Haluatko kustannusarvion? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Toimipiste: EspooJyväskylä

  Vaunun merkki/malli

  Korjaustarve

  Saat kustannusarvion 24 h sisällä arkisin

  × Sulje