Tule mukaan yrittäjäverkostoon

Oiva perävaunuhuolto

Hoitaa kärrysi kuntoon

Kuulakytkimen kuntoa on tärkeää seurata säännöllisesti

Kuulakytkimen moitteeton toiminta on olennainen osa peräkärryn turvallista ja tehokasta käyttöä. Siksi on tärkeää seurata sen kuntoa säännöllisesti, jokaisen käyttökerran yhteydessä.

Useimmissa markkinoilla olevissa kuulakytkimissä on käytössä kulumisen ja lukkiutumisen merkiksi selkeät indikaattoritarrat tai kaiverrukset vetokidan kyljessä.

Kun kuulakytkin toimii optimaalisesti ja lukkiutuu normaalisti, osoitin pysyy KESKIALUEELLA, näyttäen vihreää. Tämä on merkki siitä, että kaikki on kunnossa ja voit jatkaa käyttöä huoletta.

Jos kuulakytkin on kulumisen takia saavuttanut loppupisteen, osoitin siirtyy ETUALUEELLE, näyttäen keltaista. Tässä tilanteessa on tärkeää vaihtaa kuulakytkin välittömästi, sillä vetokita saattaa irrota koukusta itsestään, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteen.

Jos indikaattori osoittaa TAKA-ALUEELLE, punaiselle alueelle, se tarkoittaa, että vetokita ei ole lukkiutunut lainkaan. Tässä tilanteessa vaunua ei saa käyttää ennen kuin lukkiutumattomuuden syy on selvitetty ja kita saatu lukkiutumaan vihreälle alueelle. Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä huoltoon välittömästi nähdessäsi tämän merkin.

Haluatko kustannusarvion? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Toimipiste: EspooJyväskylä

  Vaunun merkki/malli

  Korjaustarve

  Saat kustannusarvion 24 h sisällä arkisin

  × Sulje