Tule mukaan yrittäjäverkostoon

Oiva perävaunuhuolto

Hoitaa kärrysi kuntoon

Miksi kannattaa teettää peräkärryhuolto osaavassa huollossa?

Peräkärryhuolto

Luulisi, että peräkärryhuolto olisi helppo juttu, joka onnistuu missä tahansa autohuollossa. Vaan eipä se olekaan niin yksinkertaista. Tarinamme päähenkilö sai ensin pettyä karvaasti, kunnes peräkärryongelma tuli hoidettua Oivahuollon avulla.

“No, oltiin kavereiden kanssa mökkiä remontoimassa ja tuli tarvetta rahdata ylimääräistä tavaraa jäteasemalle. Sitten tulikin eteen tenkkapoo, kun otettiin peräkärryä esiin pressun alta. Huomattiin, että kärry ei ollutkaan ihan kunnossa. Rengas heilui syvyyssuunnassa eikä perävalotkaan toimineet. Taisi olla melkein pari vuotta siitä peräkärryn katsastuksestakin.”

Eikös autohuoltamossa hoideta myös peräkärryhuolto?

“Seuraavana päivänä vietiin peräkärry autohuoltamoon, jossa se otettiin työn alle. Meni muutama päivä. Huollosta soitettiin. Piti tilata varaosia, joiden saaminen kestäisi. Meni pari viikkoa. Viimein saatiin puhelu, että peräkärryn voisi noutaa. Tukka nousi pystyyn laskua maksaessa. Huollon hinta olikin paljon korkeampi kuin alkuperäinen arvio oli antanut ymmärtää.”

”No, ei muuta kuin vietiin kärry rehvakkaasti paikalliseen katsastuskonttoriin. Kyllä siinä meikäläisen naama venähti, kun katsastaja sanoi, että ei käy, tämä peräkärry ei mene katsastuksesta lävitse. Ei ollut kärry kunnossa, vaikka se oli vasta huollettu!”

Uusi yritys: löytyikö vihdoin se unelmien peräkärryhuolto?

“Ei helvata, peräkärrylle oli kipeästi tarvetta mökkiremontissa. Tavaraa piti viedä ja tuoda. Oli pakko ruveta hakemaan verkosta toista huoltoa. Ja sitten jättipotti! Löytyi paikallinen Oiva-perävaunuhuolto. Eikun soitto huoltoon: “Voiko tuoda jo tänään?”

“Onnistuu!”, tokaisi iloinen ääni puhelimeen.”

”Ei muuta kuin köröteltiin perävaunuhuoltoon ja jätettiin peräkärry huoltamotyöntekijän hellään huomaan. Hän kävi kärryn läpi huolellisesti tarkistuslistan avulla. Löytyi vikoja, joita autohuollossa ei oltu tajuttu hoitaa, esimerkiksi jarrujen säätö oli jäänyt tekemättä, laakerit olivat kuluneet ja kumipalje oli rikki.”

”Ihmeteltiin, kun huoltohenkilö rupesi siinä kesken huollon puhelintaan räpläämään. Kävikin ilmi, että hän halusi kysyä kollegoilta lisää peräkärryn akselista. Ei ollut kuulemma ennen tavannut moista, vaikka oli päivittäin monta kärryä huoltanut. Vastaus löytyi kuitenkin heti Oiva-huoltajien omasta WhatsApp-ryhmästä, jossa on mukana monta peräkärryasiantuntijaa.”

”Tarvittavat varaosat sai suoraan huollon omasta hyllystä ilman turhia odotteluja, kiitos Teohydraulin laajan peräkärrytarvike ja -varaosavalikoiman. Kertoipa huoltohenkilö, että heidän kauttaan onnistuu myös parin vuoden välein tehtävä pakollinen peräkärryn katsastuskin niillä paikkakunnilla, joissa katsastus-asema sijaitsee lähellä huoltopistettä.”

”Kärry menikin huollon jälkeen kerralla katsastuksesta lävitse!”

Osaava peräkärryhuolto on lähempänä kuin luuletkaan!

“Eipä kaduttanut viedä peräkärry asiantuntevaan Oivahuoltoon. Tuli säästettyä aikaa ja hermoja. Nyt on kärry taas ahkerassa käytössä ja hyvin pelaa. Päätinpä tämän kokemuksen myötä viedä myös venetrailerinkin huoltoon.”

PS Oiva-perävaunuhuoltoja löytyy ympäri Suomea esimerkiksi Espoossa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Seinäjoella, Turussa ja Ylöjärvellä.

Haluatko kustannusarvion? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Toimipiste: EspooJyväskylä

  Vaunun merkki/malli

  Korjaustarve

  Saat kustannusarvion 24 h sisällä arkisin

  × Sulje